OM WEBKLAR

Hos WEBKLAR får du hjælp til alt det med hjemmesider, som du selv finder uoverskueligt i hverdagen.

Derudover får du personlig sparring og rådgivning, så du ikke længere skal bekymre dig om, hvordan du skal kommunikere til dine kunder.

Baggrund
Jeg hedder Ragini Kastberg, og jeg har en passion for webdesign og markedsføring med kunden i centrum.

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom i 2008 samt assistent med speciale i offentlig administration i 2011 og har siden da (plus det løse), primær arbejdet med marketing og branding.

WEBKLAR blev født i 2016, og siden da har det udviklet sig til tætte samarbejder med andre dygtige marketingfolk og webdesignere inden for WordPress.

Tillid er vejen til det bedste samarbejde
For mig handler det ikke om at sælge, hvad som helst, til hvem som helst. For, at jeg kan hjælpe dig hen til det bedste resultat, kræver det tillid og kemi. Jeg sætter derfor en ære i at lære dig at kende, så vi får en tættere relation og en forståelse for den rejse, vi skal på.

På den baggrund, kan jeg også langt bedre hjælpe dig med at sætte ord på, hvem dine kunder er, og dermed også hjælpe dig til at kommunikere i det rette sprog.

Først når jeg kender dine behov, kan jeg skabe den røde tråd, der binder dine budskaber sammen og skaber øget synlighed overfor dine kunder.

Mine værdier

 • Åbenhed og troværdighed
 • Kemi og gensidig respekt
 • Høj service, der skaber tætte relationer
 • Partnerskab og netværk
 • Fleksibel og uafhængig
 • At gøre markedsføring til en leg
 • Tillid og overskud

Jeg arbejder ud fra devisen om, at den rette kemi mellem to eller flere parter er grundlaget for, at opgaver lykkes. Jeg har kun i sinde at ville det bedste for mine kunder, og er med det in mente er jeg bevidst om, at ikke alle sammensætninger er skabt for hinanden. Derfor lægger jeg ligeledes stor vægt på, at begge parter føler sig hørt og forstået, og at gensidig respekt er nøgleordet for et godt samarbejde

Jeg glæder mig til at tage varmt imod dig, og såfremt du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Obs! Jeg er lettest at træffe på mail, men lægger du en besked på min svarer, så ringer jeg tilbage, så hurtigt, jeg kan.

Bag om mig
Jeg betegner mig selv som marketingentusiast og livselsker.
Det gør jeg fordi, jeg alle dage, siden jeg var helt lille, har elsket at skrive og kommunikere med mennesker . Jeg er yderst udadvendt, og elsker at høre folks historier.

Oprindeligt er jeg født i Bombay, Indien, men da jeg var 5½ måned gammel, drog jeg med flyveren til Danmark, hvor mine forældre Ingelise og Steffen tog imod mig. Jeg er opvokset i Bjerringbro, men bosat på Sydals, hvor jeg til dagligt arbejder som jobkonsulent. Så svarer jeg ikke på din mail lige med det samme, er det bare derfor 🙂

Jeg er nok en smule tosset af og til, hvilket billedet måske afspejler, men jeg har det bedst, når man kan være sig selv, og når andre føler sig hjemme i mit selskab.

Der må gerne være fest og farver på menuen, ligesom der også skal være plads til fordybelse og seriøsitet.

Gør markedsføringen til en leg

12 tossede facts

 1. Årgang ’83
 2. Adopteret fra Indien
 3. Opvokset i Bjerringbro
 4. Bor på Sydals
 5. Elsker madlavning og god vin
 6. Elsker heste og en god rask galop
 7. Elsker højtider, særligt julen og Nissebanden i Grønland
 8. Elsker skøjteløb, klatring, styrketræning og crossfit
 9. Fuldtidsbeskæftigelse: Jobkonsulent
 10. Tidligere arbejdsgiver: Grundfos (marketingkoordinator)
 11. Netværksfacilitator: Stifter af WordPress Viborg, WordPress Sønderborg på Facebook samt Meetups i begge byer og The Jobtimizers på LinkedIn
 12. Medlem af JCI Sønderborg
Fam. Kastberg, Femina

Fam. Kastberg, Femina 1984

Vil du gerne vide mere om mig, og hvordan jeg kan gøre en forskel for din forretning?

Så kontakt mig endelig pr. telefon eller mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Kærlig hilsen
Ragini