Workshops i personlig branding

Tiltræk flere af de rigtige kunder gennem din egen stemme – dit personlige brand

Kom på workshop i personlig branding

Vi brander os overalt, hvor vi kommer – ligesom vi også netværker alle steder, hvor vi indgår i en relation med andre. Derfor er det vigtigt at være bevidst om de aftryk vi efterlader os, da det kan have betydning for, om det er dig eller konkurrenten, der vælges i en købsbeslutning.


På mine workshops i personlig branding får du sat konkrete ord på dine egne værdier. Og netop med det udgangspunkt får du værktøjer til at brande dig selv overfor dine kunder, både fysisk og online.


Jeg afholder to typer workshops i personlig branding. Du kan vælge dem begge eller nøjes med den, som passer til din situation lige nu.

Du bliver tjekket ud på de sociale medier

Med den stigende brug af sociale medier bliver vi konstant målt og vejet ud fra vores adfærd og de signaler, vi sender til omverdenen.


Du bliver helt sikkert tjekket ud på Facebook, LinkedIn, Instagram mv. af alt fra leverandører til samarbejdspartnere eller måske kommende kunder.


Derfor er din personlige, digitale fremtræden vigtig at have fokus på, hvis du gerne vil gøre dig bemærket og husket for det positive, i og uden for dit nære netværk.


På mine workshops får du også hjælp til, hvordan du bedst begår dig på de sociale og digitale medier. Jeg hjælper med at gøre dine personlige sociale medie-profiler skarpere, så du bliver bevidst om, hvordan du når ud til dit publikum på Facebook og LinkedIn.

2 typer workshops

Personlig branding – vejen til loyale kunder

Om workshoppen

På workshoppen i “Personlig branding” bliver du klædt på til at tiltrække de rigtige kunder gennem dig som person.

Du lærer at sætte ord på dig selv som privatperson, så du er bevidst om dine egne værdier.

Herefter defineres dine værdier som forretningsdrivende, og du får konkrete redskaber til at bruge dine værdier i din personlige branding-strategi.

Bliv set, hørt og husket med LinkedIn

Om workshoppen
På denne workshop lærer du om de grundlæggende spilleregler for dit professionelle netværk på LinkedIn.

Du lærer, hvordan du forbedrer og vedligeholder din LinkedIn-profil, så du fremstår professionel overfor dit netværk og herunder også potentielle kunder.

Du får redskaber til at synliggøre dig selv, og du lærer om indhold, der gør dig interessant og synlig overfor dit netværk.

Kontakt mig

* Ved at samtykke accepterer du, at WEBKLAR behandler dine personoplysninger mhp. at kontakte dig ifm. din henvendelse. Derudover accepterer du også at blive kontaktet ifm. øvrige relaterede emner inden for webdesign, markedsføring og branding. Dine oplysninger gemmes ikke i en database til brug ved f.eks. nyhedsbreve og annoncering.