Få dit SSL-certifikat i orden og sikr, at dine kunder finder dig, og at Google elsker dig

Når vi snakker hjemmesider, så vil vi meget gerne, at både vores kunder og Google elsker os.

Men, hvis ikke kunderne kan finde os, fordi Google straffer vores hjemmeside, så kan vi spytte nok så mange penge i et flot design med en masse indholdsrige budskaber.

Derfor er det et MUST, at din hjemmeside er opdateret med et SSL-certifikat.


Hvad betyder det egentligt?

Har du en hjemmeside, der starter med hhtp, og ikke https, betyder det, at din forbindelse mellem dig og dine kunder ikke er krypteret altså sikker.

Dvs, at dine besøgende vil få en besked på deres skærm om, at det ikke er sikkert at kommunikere med eller på hjemmeside.

Et SSL-certifikat sikrer, at kommunikationen mellem dine kunders browser og din hjemmeside krypteret – altså, at din hjemmeside er sikker at besøge, og dermed et trygt sted for dine kunder at befinde sig.


Du kan miste potentielle kunder
I 2017 lancerede Google en ændring, der betyder, at hjemmeside uden SSL-certifikat straffes ved, at der i Chrome vises en meddelelse om, at din hjemmeside ikke er sikker at besøge. For førstegangsbesøgende kan det betyde, at de aldrig når ind på dit site.

Uden et SSL-certifikat sender det et signal om, at du ikke holder dig opdateret på sikkerheden for de kanaler og platforme, du benytter til at markedsføre dig gennem. Det kan give dine kunder en utryghed.

Så for at sikre, at du giver dine kunder den bedste service, er det vigtigt, at du får opgraderet din hjemmeside snarest.

Jeg vil gerne bestille et SSL-certifikat inkl. opsætning til 1.500,- excl. moms