DET SIGER MINE KUNDER & SAMARBEJDSPARTNERE

“Nogle gange skal man bare have lov til at være heldig, og det må jeg sige, at jeg var, da Ragini sagde ja til at hjælpe mig med at lave min blog, som længe har været en tanke, jeg har leget med og lidt en drøm. En drøm om at hjælpe andre til at blive mere bevidste om sig selv og ikke være så flove og korrekte. Jeg vil gerne inspirere dem til at turde stå ved dem de er, det de gør, og det de siger”.

“Gennem mit liv har jeg haft store læringer; på den gode måde, men også den hårde. Jeg står i dag 100 procent ved, den jeg er, og hvad der ligger bag. Så med mine egne erfaringer i livet, hårde, sjove, pinlige og seriøse oplevelser, vil jeg forhåbentlig skabe en debat og hjælpe andre til at turde være sig selv. Udover, at designet bare var hammer flot, så formår Ragini at lytte til mig som den jeg er, og skabe hjemmesiden ud fra mine tanker og min person. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet, men i hvert tilfælde ikke så flot et resultat, som jeg er endt ud med. Ragini var utrolig behjælpelig med at vise mig, hvordan jeg laver indlæg, og hvordan siden fungerer. Jeg kan varmt anbefale Ragini som bare altid er smilende, lyttende og knaldhamrende dygtig”.

Mette Hørup
Karriere & bremsespor

Karriere & bremsespor - Mette Hørup
karriereogbremsespor.dk
Mille Klit
Mille Klit

”Da jeg skulle forny min webside www.milleklit.dk havde jeg brug for et firma, der kunne hjælpe mig med selve siden, men jeg havde også brug for professionel vejledning til selv at kunne tilrette og navigere på siden. Da jeg kender Ragini/WEBKLAR gennem tidligere arbejdsopgaver, var jeg ikke i tvivl om, at det var hende der skulle lave min nye webside.

Hun er altid fyldt med gode ideer, som hun interesseret kobler til kundens ønsker, hun arbejder seriøst og tager hånd om opgaven med stor engagement – hun er faglig dygtig, har et skarpt øje for “den røde tråd” og ja så er hun bare et super dejligt menneske.

 

Mille Klit – Coaching & Terapeutisk Massage
Milleklit.dk

“Mangler du en webkonsulent som er super skarp på indhold, form og farve, samt at målrette tekst og indhold efter lige præcis den kundegruppe du er ude efter, så er det Ragini du skal have fat i. Hun er super skarp og fanger lynhurtigt og meget grundigt det der er vigtigt i lige netop din virksomhed”. 

 

René Sejling
Webløsninger uden bekymringer
Renesejling.dk

Rene Sejling
renesejling.dk
Lona Fack
Lonafack.dk

”Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Ragini Kastberg, WEBKLAR via I-Værkstedet, Viborg Kommune.
Ragini var engageret og interesseret i eget og andres projekter.

WEBKLAR har produceret to hjemmesider for mig. Den første hjemmeside skulle erstatte en allerede eksisterende. Her fandt jeg Raginis evner til at samarbejde med alle aldersgrupper fascinerende. WEBKLAR lavede et professionelt stykke arbejde, som har været nemt og funktionelt at overtage styringen af.

Den anden hjemmeside var fra ”bunden af” – her oplevede jeg Ragini, som en person, der sætter sig grundigt ind i tingene og bliver ved indtil kunden er tilfreds. WEBKLAR udarbejdede de grafiske elementer, opbygning og indhold til hjemmesiden samt bidrog i udarbejdelsen af 2 stk. videoer.

Ragini er et menneske, som passer rigtig godt til den kundetype, jeg er. Jeg har mange gode (og mindre gode) ideer. Hun er god til at lytte, spørge ind og komme med forslag, så vi ”ser” det samme ”billede”. Ragini sprudler af energi og er et dejligt ungt menneske, som jeg er sikker på vil komme langt.

 

Lona Fack – Mentor & Sparring & Stoholm Hundeskole
Lonafack.dk
Stoholmhundeskole.dk


“Super seriøs samarbejdspartner med flair for design og godt øre for kommunikation!”

Mikkel Mikjær
Mikjaer-hosting.dk

https://www.mikjaer-hosting.dk/

Helena Ring
Helenaring.dk

Helenaring.dk

Energi, engagement og empati
Det må være overskrifterne, hvis jeg skal beskrive Ragini som samarbejdspartner. Hun går altid til opgaverne med en glæde og vilje, som smitter af på os andre, hun har overblik, og er super god til hele tiden at følge op og holde fast i alle trådene.

Hun har hele tiden kunden og dennes ønsker for øje, og søger hele tiden at dække aktuelle behov bedst muligt. Jeg nyder til stadighed mit samarbejde med Ragini, og ser frem til endnu mere af det i fremtiden.