7 gode grunde til at udnytte dine digitale muligheder med en hjemmeside

Er du en af dem, der tænker, at en hjemmeside er overflødig for din forretning og i virkeligheden bare penge ud af vinduet – for hvilken forskel kan den gøre?

Har du nogensinde stået i den situation, hvor resultatet af en Google-søgning ikke helt gav de informationer, du havde brug for? Det er netop hele pointen med en hjemmeside. Den kan give dine potentielle kunder, de oplysninger som de forventer at finde, men som ikke kan dækkes via de sociale medier. Den kan også være med til at skabe et behov, som de ikke vidste, de havde.

Selvom ca. 3,5 mio. danskere er på Facebook og godt 1,8 mio. er på Linkedin, så er der stadigvæk visse begrænsninger ved kun at være synlig på de sociale medier. Derudover er det ikke alle, som har en profil og benytter de sociale medier.

Nedenfor får du et indblik i, hvorfor en hjemmeside er et vigtigt element i din digitale marketingstrategi.


7 fordele ved at have en hjemmeside

1. De fleste benytter Google eller andre søgemaskiner som deres telefonbog. Med en hjemmeside kan du gøre det nemt for folk at finde relevant info samt at kontakte dig

2. Din hjemmeside er åben for alle og kræver ikke, at man afgiver sine personlige data

3. Du har mulighed for at spore trafikken til din side, og optimere indhold så der skabes endnu mere trafik og dermed konverteringer = salg

4. Du kan gå i dybden med (personlige) historier, som gør dig troværdig (på Sociale medier skal det være forholdsvist kort)

5. Du kan lægge billeder og blogindlæg op, som gør, at du kan SEO-optimere og ranke højere på Google, når folk søger på dig eller noget, du kan tilbyde

6. Du kan skabe endnu tættere kunderelationer = loyale kunder = gensalg/mere salg

7. Du har mulighed for at gå ”all in” på f.eks. fødselsdags- og juletilbud mv, som du ikke har på samme måde på de sociale medier. Hjemmesiden er DIN, og du bestemmer helt selv, hvad den skal indeholde.


Vigtigt at huske, når du har en hjemmeside

1. Den skal vedligeholdes med opdateringer osv. for at forbygge hacking og “huller”

2. Den skal kontinuerligt opdateres med nyt indhold, så den forbliver levende, dynamisk og attraktiv

3. Skab synlighed og plej dine kunder med en skarp hjemmeside!

4. Er det cirka her omkring, du er stået af? Fortvivl ikke – hjælpen er lige ved hånden! Du er selvfølgelig altid velkommen til at give mig et kald eller sende mig en mail, hvis du har brug for en hjælpende hånd til at komme et skridt nærmere en nutidig og effektiv hjemmeside.

5. Tænker du nu “hvor er hendes egen hjemmeside”? Så kan jeg sige, at jeg arbejder hårdt på at få den færdig, så du kan se, hvorfor jeg mener, at en hjemmeside er et undværligt værktøj forretningsøjemed.


Jeg håber, du er blevet bare lidt klogere og inspireret til at give din hjemmeside en kærlig hånd.

De bedste hilsener
Ragini

Kontakt mig

* Ved at samtykke accepterer du, at WEBKLAR behandler dine personoplysninger mhp. at kontakte dig ifm. din henvendelse. Dine oplysninger gemmes ikke i en database til brug ved f.eks. nyhedsbreve og annoncering.