Har du husket at forsikre din hjemmeside, og hvorfor er det vigtigt?

Har du tænkt på, hvad det kan koste dig, hvis ikke du sikrer din hjemmeside?
Altså sikrer backup, forebygger hacking osv.?

Det kan nemlig koste dig dyrt, hvis ikke du sørger for at holde din hjemmeside opdateret.
Det kræver en lille times tid om måneden – eller… det kommer selvfølgelig helt an på, hvor stort dit site er.

Selvom din primære forretningen måske ikke er bygget op omkring din hjemmeside, så får du muligvis flere henvendelser eller opmærksomhed den vej fra, end du selv er klar over. Og den trafik og de ordrer, vil jo være ærgerligt at gå glip af, bare fordi din hjemmeside ikke lige var opdateret.


HVAD KAN DER SKE, HVIS IKKE MIN HJEMMESIDE ER VEDLIGEHOLDT?
Hvis ikke din hjemmeside er vedligeholdt, kan du risikere, at den bliver infilteret af spam, at hastigheden sløves, og i værste fald, at den bliver hacket.

Pointen er, at uanset om du har en lille visitkort-hjemmeside eller en stor webshop, så er sikkerhed et faktum, som du bør opprioritere. Og jeg skriver “bør”, for ingen kan tvinge dig, men enhver webdesigner vil (eller burde) anbefale, at du kraftigt overvejer at investere i vedligeholdelse, hvis ikke det er noget, som du selv ønsker at varetage.


VI ER IKKE EN PENGEMASKINE – VI ER DIN FORSIKRING
Det handler ikke om, at vi bare skal tjene penge på dig. Tværtimod – det handler om, at vi gerne vil dig og DIN forretning det bedste, og vi har jo ikke lavet din hjemmeside, for at den skal gå ned 😉

Sidder du nu og tænker “jamen følger sikkerhed ikke automatisk med?”. Så nej! Under udviklingen af din hjemmeside, er det selvfølgelig webdesignernes ansvar, at det hele fungerer, og at der tages backup osv.
Men så snart opgaven er løst, så afhænger vedligeholdelsen af, hvilken aftale du har indgået med sælger.
Hvis du er informeret om, du ved opgavens afslutning og overlevering nu er 100 % ansvarlig for hjemmesidens drift og vedligeholdelse, og alle login-oplysninger, rettigheder mv. er overdraget, ja så er det helt og holdent dit ansvar at sikre vedligeholdelse. Det indgår nemlig ikke i hosting-løsningen med mindre det er klart specificeret.

Derfor skal du se en vedligeholdelsesløsning, som en investering i en forsikring af din forretnings digitale fundament. Og skulle uheldet være ude, har du en supporter, som kan løse problemet. Netop dét kan spare dig for mange tusinde kroner. Og sidst, men ikke mindst og nok det vigtigste, så giver det dig en ro i maven og mere tid til det, du gør bedst!


Læs mere om supportløsningen her

Kontakt mig

* Ved at samtykke accepterer du, at WEBKLAR behandler dine personoplysninger mhp. at kontakte dig ifm. din henvendelse. Dine oplysninger gemmes ikke i en database til brug ved f.eks. nyhedsbreve og annoncering.