WORDPRESS MEETUP VIBORG SKABER FAGLIG VIDEN OG PERSONLIGE RELATIONER

Sådan startede WordPress Viborg
WordPress Meetup Viborg, eller WordPress Viborg, som vi også kalder os, startede tilbage i juni 2016.

Efter en tur på WordCamp i Aarhus var jeg så høj at energi og inspiration og socialt fællesskab og samvær, at jeg bare MÅTTE starte noget op i Viborg.

Det er blevet til et meetup om måneden lige siden, og som den tro WordPress-entusiast, jeg er, håber jeg jo på, at vores netværk kan fortsætte, og også gerne udvide sig på sigt.
Indtil da, er jeg bare SÅ taknemmelig over, at den hårde kerne tropper op og bidrager aktivt med både gode spørgsmål og svar hertil.


Bliv medlem af WordPress Viborg på Facebook

Danmarks mest aktive WordPress Meetup-netværk
Hjælpen er lige ved hånden!

Læs mere på wp-viborg.dk


Meningen med WordPress Viborg som netværksgruppe
Vi er et non-profit videndelingsnetværk, som mødes for at udveksle erfaringer og udfordringer.

Vi hjælper hinanden med at løse forskellige problemstillinger, inden for WordPress, men vi bruger også tiden til at snakke om andre sociale ting så som jobsøgning, iværksætteri osv.

Meetup’ene varer typisk to timer, og starter ud med ”bordet rundt” for at få en idé om, hvad folk har oplevet/bøvlet med eller udviklet siden sidst.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, er du velkommen til at følge med i tidligere debatterede emner samt i vores Facebook-gruppe, som vi holder opdateret med aktiviteter og gode råd mv.

www.wp-viborg.dk

https://www.facebook.com/groups/WordPressViborg/


Ny struktur på vej
For at gøre meetup’ene så attraktive som muligt, vil vi gerne spæde dem op med et eller to månedlige indlæg, så der bliver noget konkret implementérbart indhold at tage med hjem.

Dvs., at vi søger oplægsholdere, som for en flaske vin eller to, kunne tænke sig at fortælle om deres faglige viden til fordel for at få udvidet sit netværk endnu mere.


Hvad siger deltagerne?
Jeg kan sagtens sidde og skrive om, hvor fantastisk et netværk og lille hård kerne vi har, men de mest troværdige udtalelser, kommer fra deltagerne selv.

På vores sidste meetup d. 14. februar spurgte jeg deltagerne ind til, hvad der gjorde, at de troligt en gang om måneden dukkede op til vores WordPress meetups i Viborg.


Maiken, WordPress Viborg

>> Når jeg sidder med en problemstilling som jeg ikke ved, hvordan jeg skal løse den og tilgå den, så er der altid mulighed for at vende problemstillingen og få inputs fra forskellige vinkler og derved finde frem til en løsning. 

Jeg har fået udvidet mit netværk, hvor jeg igennem dem har mulighed for at lære nyt og når tingene brænder på, er der altid en der kan hjælpe. 

Jeg lærer altid noget nyt fra møde til møde men det er også en social gruppe, hvor der altid er plads til grin og historier.

 Maiken Hammer Andreassen, webadministrator Café Brændpunket og Borgerhuset Stationen

>> På det personlige område, kommer jeg en gang om måneden sammen med nogle mennesker, som alle har et interesseområde til fælles, nemlig WordPress. Derved udvider jeg også mit nætværk.

På det faglige område, får jeg inspiration/anbefaling til plugins og andet, som kan være godt at have med på en hjemmeside. Ved eventuelle problemer på en hjemmeside, er der altid en eller anden, som kan hjælpe. Og så er der den generelle snak, hvor man kan blive klogere på både det ene og det andet.

 Niels Jørgen Borrits, jobsøgende webintegrator

Niels Jørgen Borrits WP Viborg
Loka Support WP Viborg

>> WordPress Meetup Viborg giver mig et lokalt netværk, hvor jeg kan hente hjælp, viden og inspiration. Som nybegynder har jeg lært meget ved, at høre andre efterlyse løsningsforslag og se dem blive løst på møderne ved fælles hjælp.

Lone Karlsen, indehaver LoKa-Support

Kontakt mig

* Ved at samtykke accepterer du, at WEBKLAR behandler dine personoplysninger mhp. at kontakte dig ifm. din henvendelse. Dine oplysninger gemmes ikke i en database til brug ved f.eks. nyhedsbreve og annoncering.