Der findes ingen opskrift på karriere

OG INGEN SKAL SKAL BESTEMME, HVAD DER ER RIGTIGT ELLER FORKERT…

Personlig branding med WEBKLAR

… SÅ TAG STYRINGEN – DU BESTEMMER SELV!
Og det tør jeg sige med grunde… for det har været lange seje træk, men også den mest selvudviklende proces nogensinde.

For ENDELIG!!!
Efter godt to år med følelsesmæssige op- og nedture, og en ubeskrivelig spændende både karrieremæssig og personlig udviklingsproces, ville skæbnen, at jeg skulle finde min plads hos virksomheden MySupport.

Og ja, jeg kan godt sige ”endelig!” – for jeg er ovenud lykkelig, for at denne mulighed kom til mig, og at jeg greb den.

Det betyder, at jeg nu gør det, som MANGE har en holdning til – nemlig at forene min selvstændige bibeskæftigelse med et job som lønmodtager. Men lad min understrege ordet ”FORENE”, for det er nemlig dét, som det betyder for mig.

Mit drømmescenarie er gået i opfyldelse, og jeg kan fortsat arbejde med det, som jeg brænder for; marketing – nu bare endnu mere intenst og målrettet!


JAMEN, HVAD SÅ MED WEBKLAR?
Mange har spurgt mig ”jamen, hvad så med WEBKLAR”? Kan jeg det, må jeg det…. og til det har jeg svaret “ja, hvad med den?”

I min verden er der ikke EN bestemt opskrift på, hvad der gør os til det ene eller det andet. For mig handler det om at finde kernen af det, som jeg brænder for!
Om det er på den ene eller den anden måde er for så vidt lige meget.

Der er ingen tvivl om, at jeg har lagt uendeligt meget arbejde og kærlighed i min egen forretning, men det er på ingen måde hverken spildt eller endt.

Jeg er i den utrolig heldige situation, at jeg kan fortsætte med mine projekter, men selve forretningen, får en anden vinkel og et andet koncept.

F.eks. brænder jeg for visuel identitet, personlig branding og networking, så det bliver i den retning, at WEBKLAR skal tages.


JEG GLÆDER MIG TIL, AT VI SKAL UDVIKLE OS SAMMEN
Grundessensen for mig, er at jeg kan bidrage med mine evner og erfaringer i en virksomhed, som ser muligheder i mig, og hvor jeg ser mulighederne i at udvikle dem og mig i et fællesskab.

Det er endnu et skridt på vejen – en ny dør af nye muligheder. Intet i livet er givet, tingene kan ændre sig på et splitsekund, og nogle gange bruger vi så mange kræfter på at tænke ”hvad- nu hvis”, i stedet for bare at gøre noget.

Jeg føler på ingen måde, at jeg kaster noget over styr. Jeg får i stedet muligheden for at arbejde endnu mere med det, som jeg brænder for, men på en ny og anden måde.

Det er ikke ofte, at sådan en mulighed dukker op, og nu den er her, så vil det være dumt at ikke at gribe den.

Jeg glæder mig simpelthen så meget til at bidrage med personlighed og nærvær til MySupport samt udvikle mig på det faglige plan i både MySupport og WEBKLAR.


Februar 2017