WEBKLAR indgår nyt samarbejde med Google-Partneren KENDSKAB

DERFOR KENDSKAB

WEBKLAR sætter en ære i at kunne tilbyde dig som kunde de bedste muligheder inden for webdesign, grafik, foto og online synlighed. Det kræver nogle dygtige samarbejdspartnere til at understøtte sin forretnings værdier.

Google-bureauet KENDSKAB har en bred viden inden for digital markedsføring og deres kerneopgave ligger i at rådgive og gøre virksomheder så synlige online som muligt.

Deres mange årige erfaring med SEO, AdWords, Facebook-markedsføring med videre, betyder at de ved, hvad der virker og, hvad der IKKE virker.

Derfor ser WEBKLAR samarbejdet med Kendskab som en unik mulighed for kunderne at blive klædt professionelt og rigtigt på til at indtage det digitale univers.

ET INTERESSANT MØDE

I forbindelse med en kundeopgave fik jeg kendskab til KENDSKAB, som hjælper virksomheder med at skabe online synlighed bl.a. via SEO og AdWords.
I kølvandet af dette blev det til en dialog om en ambassadør- og samarbejdsrolle.

KENDSKAB, der er beliggende i hjertet af Silkeborg, er en fusion mellem det tidligere Wiseo og Media Function.
De to partnere René Poulsen og Jakob Hofman Pedersen har i dag 10 ansatte. Virksomheden ekspanderer stødt og har allerede nu et par stykker mere på vej.

GOOGLE-PARTNER

Med et Google Partnerskabscertifikat i rygsækken betyder det, at KENDSKAB skal leve op til de krav som Google stiller certificerede virksomheder.

KENDSKAB lægger stor vægt på, at tingene gøres rigtigt, ordentligt og fair. Det er alle værdier, som WEBKLAR kan tilslutte sig, og efter at have talt med René om deres samarbejdskoncept, gav det kun mening at trykke hånden på det.

LÆS MERE OM KENDSKAB

Vil du vide mere om KENDSKAB og temaet bag, så kan du læse meget mere her.