SÅDAN KOMMUNIKERER DU RØDT

D. 24. maj var jeg på den første rigtige farvedag i certificeringen “Emotionelle Kundetyper” hos Kundemagneterne i Aalborg.
Dagen startede ud med velkomst i rød dags ånd. På bordene stod der tangchips, abrikoskerner og mælkebøtteshots, det er nemlig ingredienser, der kendetegner rød arketype.
Nogle af deltagerne havde endda klædt sig i anderledes tøj (strutskørt) for at falde ind i de rødes univers.

Hawaii-salt med vulkansk askem, tang-chips, abrikoskerner og mælkebøtteekstrakt
rawandmore.dk – viivaa.dk

Tangchips og mælkebøtteshots

HVAD KENDETEGNER DE RØDE?
Når man først tænker på rød kundetype, kan man nemt blive forfalden til at tro, at de bare er en flok egoistiske modefreaks, som udelukkende tænker på sig selv.

Måske er de også det, men de røde er SÅ meget mere end de! Rød type er trendsættere og first movers. De går altid forrest, men de gør det aldrig uden, at der er ligger dybere mening bag, f.eks. et samfundsmæssigt perspektiv. De ønsker at sætte en retning for andre. De er eminente igangsættere, men overlader ideen/projektet til andre, når det ikke længere er nyt.

Rød motiveres af abstrakte billeder, de lidt rodede look, men som der er ligger  mange tanker bag. Man ser ofte de røde i modebranchen, men rød kan ses alle steder. Det særlige ved en rød, er at det at være rød er situationsbetinget. Du kan føle dig rød i en situation, mens andre ikke opfatter dig rød.


HJEMMESIDE TIL RØD KUNDETYPE
Har du fundet ud af, at dine kunder er røde, eller at det er den kundetype, du gerne vil målrette din hjemmeside til, så får du i dette afsnit nogle tips til at gribe det an.

Når du skal opbygge dit site, skal du huske på, at udgangspunktet er den stemning, som du ønsker at fremkalde hos dine besøgende, når de besøger din hjemmeside.

Altså i dette tilfælde her er det den røde side i din målgruppe, der skal aktiveres og motiveres.

Dvs., at du skal tales de rødes sprog.
Det gælder alt fra visuel identitet til ordene, du anvender.


Se også videoen: DERFOR MÅ DU KUN VÆLGE EN KUNDETYPE

Er du nu blevet nysgerrig efter at høre mere om, hvordan du kommer i gang med at designe en kudetypemålrettet hjemmeside, så er jeg kun et enkelt opkald fra dig.

Zappertypen

En stor tak til Anne Pernille Fischer, Bodil Tegj Kunderup, Judith Jensen og Karin Brinks Melbye for lån af billeder.

http://www.tejg.dk/

http://caretogrow.dk/

http://grafiisk.dk/

Kontakt mig

* Ved at samtykke accepterer du, at WEBKLAR behandler dine personoplysninger mhp. at kontakte dig ifm. din henvendelse. Dine oplysninger gemmes ikke i en database til brug ved f.eks. nyhedsbreve og annoncering.