WEBKLAR har fået ny identitet og nye tilbud

Webklar.dk har fået ny visuel identitet, og nye tilbud på hylden er under udarbejdelse.

For lidt over et halv år siden besluttede jeg mig for, at min forretning skulle skifte udtryk.

Efter min certificering i Emotionelle Kundetyper (EK) i 2017, er jeg blevet langt mere bevidst om, hvad jeg ønsker at signalere, og hvilke typer kunder jeg ønsker at tiltrække.

Derfor har min hjemmeside gennemgået en seriøs makeover. Den er gået fra et pink og meget farverigt univers til den mere naturprægede genre og rolige. Det skyldes, at jeg gennem det visuelle udtryk gerne vil signalere troværdighed, grundighed, loyalitet. Derudover ønsker jeg at gå mere i dybden med beskrivelserne af mine ydelser.


Loyalitet, ærlighed og jordnære processer er nøgleordene
Når du som kunde møder min hjemmeside første gang, så håber jeg, at du fornemmer, at min tilgang er jordnær. Det er vigtigt for mig, at du oplever en håndgribelig og ærlig proces, hvad enten det drejer sig om en ny hjemmeside eller et kursus i personlig branding.

Det har været en lang proces, men endelig er jeg i mål. I hver tilfælde  med første step. For det er jo sådan med hjemmesider, at man aldrig bliver helt færdig. De er dynamiske og skal hele tiden opdateres.

Når jeg kigger tilbage på startskuddet, så har det været en spændende rejse med et resultat, som jeg er stolt af. Og et hjemmeside, som jeg håber, at du som læser kan relatere til.


Hjælp fra andre kundetypespecialister
Jeg kunne ikke have gjort det uden hjælp fra mine EK-konkolleger.

Derfor kan jeg sende en varm tak til Judith Jensen, Marketingbasen og Anne Kirstine Toftvang, Marketingklubben for deres konstruktive og altid fagligt høje input. At kunne sparre med andre EK-specialister er guld værd i sådan en lang proces.


Bliv test-deltager på to nye kurser i Personlig branding
Nu glæder jeg min bare til at få lagt sidste hånd på workshoppene i personlig branding for virksomheder, så de kan gå i luften i 2020.

Læs meget mere om workshoppene lige her. Du kan også blive testdeltager, hvor du har mulighed for at give din ærlige mening med, så workshoppene kommer til at sidde lige i skabet.

Skriv til ragini@webklar.dk, hvis du vil have en plads på testholdet.
Det er først til mølle og maks. 6 pladser.

Test-workshops starter i februar 2020. Nærmere info kommer.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Bedste hilsener
Ragini