HELT PRIVAT

– marketingentusiast og livselsker

Jeg hedder Ragini Louise Kastberg, er en årgang 1983, eller som min podcast-partner, Mike beskriver mig: “en sydlandsk drue lagret på danske egetræsfade” 🙂

Oprindeligt er jeg født i Bombay, Indien, men da jeg var 5½ måned gammel, drog jeg med flyveren til Danmark, hvor mine forældre Ingelise og Steffen tog imod mig. Jeg er opvokset i Bjerringbro, men bosat i Viborg, hvor jeg også har mit fysiske kontor. Jeg er ekstrovert og elsker socialt samvær. Derfor bruger jeg min fritid på at dyrke vennerne og familien, mens jeg tænker nye ideer til mine forretninger.

  • Årgang ’83
  • Adopteret fra Indien
  • Opvokset i Bjerringbro
  • Boet i Sønderborg
  • Været husejer
  • Elsker madlavning og god vin
  • Elsker heste
  • Elsker højtider, særligt julen og Nissebanden i Grønland
  • Er vild med: skøjteløb, klatring, hockey, styrketræning og crossfit

MARKEDSFØRING OG OFFENTLIG ADMINISTRATION
I 2008 blev jeg uddannet markedsføringsøkonom, men da det ikke førte til noget synderligt brugbart inden for marketing, besluttede jeg mig for at tage en kontoruddannelse i offentlig administration, som kunne give mig noget mere praktisk arbejde. Jeg fik en voksenelevplads på Mercantec i Viborg hos deres markedsafdeling, elevadministration og direktionssekretariat.

KONTAKTET AF GRUNDFOS
Kort efter blev jeg kontaktet af GRUNDFOS, der manglede en vikar til deres branding-afdeling. Det var en drømmemulighed, som jeg på daværende ikke kunne sige nej til!
I lige knap tre år var jeg ansat, først som Project Assistant og derefter Marketing Assistant, hvor jeg koordinerede diverse opgaver på tværs at 23 lande verden over.

AT TURDE GÅ EFTER DRØMMEN
Selvom jeg har arbejdet med marketing i en del år efterhånden, var det faktisk en udfordring at pille lige netop de ting ud, som jeg fandt aller mest interessant. Jeg elsker afvekslingen i opgaver, og det at der sker noget nyt. Jeg kunne mærke, at tiden var inde til at genoverveje, hvad jeg faktisk ville bruge mit liv på – altså karrieremæssigt… efter en god tænkepause, og en dybdegående proces om at finde ud af, hvad JEG ville, blev jeg ofte spurgt af om, hvorfor jeg ikke bare startede noget op for mig selv.

Det var en idé, jeg slet ikke havde turde skænke en rigtig tanke. Godt nok ville jeg jo gerne leve af min passion, men skulle jeg turde springe ud på dybt vand, hvor der ikke længere var en sikkerhed for en fast indtægt…?

IVÆRKSÆTTERGENET BLIVER TESTET
Jeg gik og overvejede, hvad… og om. Og i januar 2016 påbegyndte jeg et 12-ugers iværksætterforløb, som blev startskuddet til her, hvor jeg er i dag.
Jeg blev klædt på til at starte selvstændig virksomhed i form af redskaber, sparring, netværk, konkrete værktøjer osv. Det var et forløb, som jeg ikke på nogen måde ville have været foruden, og det hjalp mig til at finde ind til lige netop de ting, som jeg brænder aller mest for at arbejde med, og som jeg er dygtig til. Nemlig rådgivning i visuel identitet, webdesign og personlig branding både hands on, men også i undervisningsregi.

NYE PROJEKTER I STØBESKEEN
Det er blevet til flere nye projekter, der er i støbeskeen, og et af dem, jeg er særligt stolt af, er Viborgs ny WordPress netværk.
Der er mange flere ideer i tankerne, og jeg håber, at du får lyst til at følge med, måske ikke bare på sidelinjen, men måske endda helt tæt på.

“Jeg har ofte tænkt, at det kunne være fedt, hvis jeg kunne leve af det, som jeg synes er sjovest at arbejde med. Jeg har bare aldrig rigtig vidst præcist, hvad og hvordan, andet end at det skulle være noget med markedsføring.
Det ved jeg nu”.

om WEBKLAR