OM WEBKLAR

WEBKLAR hjælper dig med at styrke dit personlige brand og din visuelle identitet.

Det handler om at være bevidst om de signaler, man sender til omverdenen, og det kan gøres på flere måder.
Jeg hjælper med at forme de visuelle virkemidler, som giver dig (og din forretning) den skarpe profil, som styrker din tilstedeværelse online.

For mig handler det ikke bare om at sælge, hvad som helst, til hvem som helst. For, at jeg kan hjælpe dig frem til et optimalt resultat, kræver det tillid og kemi. Jeg sætter en ære i at lære dig at kende, så vi får en relation og en forståelse for vores fælles proces.

På den baggrund, kan jeg bedre hjælpe dig i mål med din online tilstedeværelse, eller andre områder, som udtrykker din personlighed og professionalisme.
Først når jeg kender dine behov, kan jeg langt nemmere skabe den røde tråd, der binder dine budskaber sammen og skaber øget synlighed.

VISION

Min vision er at styrke din synlighed gennem rådgivning i visuel identitet og personlig branding.

MISSION

Missionen er at levere professionel rådgivning, sparring og resultater på et kompromisløst niveau. Gennem en tæt dialog med dig, arbejder vi os frem til kreative og fleksible løsninger, som du kan stå inde for hele vejen igennem.

 

WEBKLARS MÅL

  • At give kunderne kreative og fleksible løsninger på et kompromisløst niveau
  • At skabe tætte relationer gennem en nærværende og lyttende tilgang
  • At være på opdateret på med nutidens trends

WEBKLARS VÆRDIER

  • Åben og troværdig
  • Kemi og gensidig respekt
  • Service og relationer
  • Partnerskab og netværk
  • Fleksibel og uafhængig
Gør markedsføringen til en leg

Åben og troværdig
WEBKLAR sætter åbenhed og troværdighed i højsæde. Det er WEBKLARs fornemmeste opgave at skabe tillid, så der skabes fundament for en ærlig dialog.

Kemi og gensidig respekt
WEBKLAR arbejder ud fra devisen om, at den rette kemi mellem to eller flere parter er grundlaget for, at opgaver lykkes. WEBKLAR har kun i sinde at ville det bedste for sine kunder, og er med det in mente bevidst om, at ikke alle sammensætninger er skabt for hinanden. Derfor lægger WEBKLAR stor vægt på, at begge parter føler sig hørt og forstået, og at gensidig respekt er nøgleordet for et godt samarbejde.

Service og relationer
Service er grundlaget for langvarige kunderelationer, og WEBKLAR bestræber sig på altid at levere høj service på et kompromisløst niveau.

Partnerskab og netværk
Partnerskaber og netværk er for WEBKLAR et af de absolut vigtigste parametre. Sammen står vi stærkere, og WEBKLAR skaber værdi og vækst gennem tætte relationer med kunder, leverandører, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Uafhængig
WEBKLAR bestræber sig på at være økonomisk uafhængig, og sætter en ære i at arbejde hårdt for at bevare dette mantra.

Vil du gerne vide mere om mig, og hvordan jeg kan gøre en forskel for din forretning? Så kontakt mig endelig pr. telefon eller mail. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen
Ragini