BLIV SYNLIG MED PERSONLIG BRANDING

– og tiltræk flere af de rigtige kunder

Markedsføring er meget mere end en hjemmeside…

Det handler om at skabe tætte relationer til dine kunder, så de får lyst til at besøge dig igen.

Personlig branding ift. din forretning handler om at sætte positive aftryk i andre menneskers hukommelse. For du vil gerne huskes for noget positivt – eller tager jeg fejl?

Hvis ikke du prioriterer at styrke og pleje dit personlige brand, risikerer du, at dine kunder mister tilliden til din forretning.

Men, hvad præcist vil du gerne have, at dine kunder og andre husker dig for?

Er det…

  • den høje kundeservice?
  • din viden?
  • den høje kvalitet?
  • din grundighed i udførelsen af opgaven?
  • den imødekommenhed, de oplever, når de træder ind ad døren?
  • den venlige og professionelle telefonstemme?

Hvis det er svært at sætte ord på, er det værd at analysere hvilke typer kunder, du gerne vil tiltrække.

Ud fra det kan du bedre vurdere, hvad du gerne vil have, at dine kunder skal huske dig for og dermed definere dit personlige brand.


Er du interesseret i at lære, hvordan du styrker din måde at tiltrække kunder på via din egen stemme, så tag med på workshop.

Her får du nemlig konkrete og lavpraktiske redskaber, der hjælper dig godt i gang med at styrke dit personlige brand – dit aftryk udadtil.

Tag med på workshop

“People buy people”

Mennesker køber (af) mennesker. I bund og grund handler det om, at du lukker dine kunder ind bag facaden og viser dem, hvem du er, og hvad du står for.

Det tager tid at skabe en tæt relation til sine kunder, men bruger du tiden rigtigt, kan det have en stor og positiv indvirkning på din forretning.

Mange mennesker har en tilbøjelighed til at købe af personer, som de føler, at de kan relatere til. Størstedelen af vores køb sker nemlig på baggrund af vores følelser. Det betyder, at du har en stor mulighed for at tiltrække de rigtige kunder ved at dele ud af din viden og dine erfaringer.

Det afhænger selvfølgelig af produktet, men taler vi serviceydelser, så har den menneskelige relation en væsentlig betydning for, om dialogen ender med et egentligt salg.

Træf de rigtige valg ud fra viden om dine egne og dine kunders værdier

Når vi skal træffe de rigtige valg ift. vores forretning, er det væsentligt, at vi selv er bevidst om, hvad vi står for. At være bevidst om, hvem skal vi sælge til, og hvad skal vi sælge, gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger.

Deraf bliver vi også langt mere bevidst om, hvordan vi fremstår overfor vores kunder samt hvilke signaler, vi sender til omverdenen.

Gennem ord og billeder skaber vi sammen dit personlige brand, så du får lettere ved at tiltrække de helt rigtige kunder til din forretning.

“Tillid” – vejen til loyale kunder

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at blive synlige, hørt og husket, så de skaber et tillidsvækkende fundament. Få konkrete værktøjer til at opbygge tætte relationer til dine kunder, så de kommer igen og igen.

Ragini Kastberg
Din personlige rådgiver i personlig branding

Personlig branding – en længerevarende proces

At opbygge stærke relationer gennem personlig branding er en proces, der tager tid. Det kræver tålmodighed og vedholdenhed, idet du først skal finde din egen retning, dine værdier, og det der giver værdi for dine kunder og dit netværk. Det tager ofte tid at afprøve, hvad der virker/ikke virker, og hvad der efterspørges.

Men med en målrettet plan for, hvordan du griber din personlige brandingproces an, så er bliver den håndgribelig og overskuelig, og du vil opdage, at det er din tid værd.

Mere end 5 års erfaring med personlig branding

Siden 2014 har jeg arbejdet målrettet med personlig branding. Både som ledig, i min opstart som selvstændig og som konsulent. Jeg har undervist i personlig branding på Social Media-workshops for selvstændige og på workshops for ledige.

Derudover har jeg holdt foredrag om netværk og personlig branding for ledige og selvstændige.

Et af mine foretrukne medier, når det handler om at skabe synlighed gennem professionelle relationer, er LinkedIn.

Besøg min profil

Kontakt mig

* Ved at samtykke accepterer du, at WEBKLAR behandler dine personoplysninger mhp. at kontakte dig ifm. din henvendelse. Derudover accepterer du også at blive kontaktet ifm. øvrige relaterede emner inden for webdesign, markedsføring og branding. Dine oplysninger gemmes ikke i en database til brug ved f.eks. nyhedsbreve og annoncering.