GIV DINE MODTAGERE EN WAUW-OPLEVELSE

MED DIN VISUELLE OG SKARPE IDENTITET

FARVER, SKRIFTER, BILLEDER OG LYD SIGER MERE END 1000 ORD

ØG DIN SYNLIGHED MED EN STÆRK VISUEL IDENTITET
Trænger du og/eller dine personlige profiler til en forfriskning?
Jeg rådgiver dig i dit personlige og visuelle udtryk, og hjælper dig med at forme DIN identitet, så der skabes en rød tråd mellem din personlighed, og det du udtrykker i ord og billeder.

BILLEDER
Et billede er ikke bare et billede. Vil du fange din modtageres opmærksomhed er det væsentligt, at dine billeder motiverer og taler direkte ind i deres følelsesregister.

Med billeder taget af en professionel fotograf, kan du give din virksomheds visuelle identitet et personligt og troværdigt udtryk, der bygger bro mellem dig og dine modtagere.

VIDEO
Vil du gerne øge din synlighed endnu mere samt give din modtager et levende billede af, hvem du er som virksomhed og person? Så kan du krydre din personlige fremtræden med videoer tilpasset medie og modtager.

Personlig branding

Bliv skarpere – lad os tage en snak

Fotograf Frederik Alsing Carlsen

Fotograf Frederik Alsing Carlsen varetager alle typer af fotografiske opgaver for både små og mellemstore virksomheder – lige fra portræt, pack, visuel identitet, PR og reklame, til reportage, video og events.

Fotografiernes udtryk og stil tilpasses efter den enkelte opgaves ønskede respons fra målgruppen. Denne målrettede tilgang skaber resultater, som ikke kun nøjes med at viderebringe informationer – de afspejler virksomhedens identitet.