WordPress Podcasten

En podcast om WordPress, iværksætteri og tech

WordPress Podcasten

Ideen bag WordPress podcasten
Ideen til podcasten opstod, da Mikkel Mikjær, en af Danmarks dygtigste udvikler inden for IT-sikkerhed, selv var gået i gang med at podcaste om “To Tykke Tosser”.

Det gav ham blod på tanden til mere, og spurgte om ikke jeg havde lyst til at være med, når nu jeg selv gjorde i WordPress og markedsføring. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til, trods det at jeg aldrig have arbejdet med den slags før.

Hvad er en podcast?
Til dig, der ikke helt ved, hvad en podcast er og aldrig rigtigt har lyttet til en, så er her en lille beskrivelse.
En podcast er en form for et “radio”-program, der formidler forskellige budskaber inden for forskellige emner.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan podcaste om. Mange af de helt dygtige podcastere har mange følgere og månedelige downloads af deres program. En del af dem har også en baggrund fra medieverdenen, men der kommer flere og flere som du og jeg, der finder podcasting som en interessant måde at sprede sine budskaber til mange på én gang på.

Hvad kræver det for at lave en podcast?
Udover, at det selvfølgelig kræver noget konkret indhold at podcaste om, så kræver det også en vis portion god udstyr.

En podcast består af forskellige elementer f.eks.:

  • Intro
  • Jingles
  • Programmer
  • Reklamespots
  • Outro

For at kunne indspille jingles, reklamespots osv. og ja i det hele taget optage hele programmet, kræver det nogle mikrofoner og noget optageudstyr. Det behøver ikke være top-professionelt, men det skal gerne kunne lave en god lyd, som er behagelig at lytte til.

Hvad er WordPress podcasten?
WordPress Podcasten er en dansk podcast målrettet det danske WordPress Community.
Vi taler om, hvad der sker i fællesskabet lige fra det formelle og faglige til det lidt mere uformelle så som relevante arrangementer i indland og udland.

Udover at tale om WordPress, så er podcasten også ment som et rum for debat om emner inden for iværksætteri og tech.

Hvorfor podcaste?
Hvorfor podcaster vi… det gør vi fordi, at vi gerne vil give noget tilbage til det danske WordPress Community. Vi oplever dagligt både stor og mindre udfordringer, men også inspirerende mennesker og videnberigende events.

Alt det vil vi gerne dele ud af og forhåbentlig kan vi bidrage til, at gøre din hverdan med WordPress og iværksætteri bare lidt lettere og lidt mere inspirerende. Og sidst, men IKKE mindst, så gør vi det selvfølgelig fordi, vi synes det er enormt sjovt! 🙂

Find os på iTunes, 10er.dk og via Android podcast apps