WordPress Viborg

Et netværk for WordPress-entusiaster

Viborg domkirke

Følg os på Facebook og tilmeld dig vores fysiske meetups via vores hjemmeside.
Vi glæder os til at byde dig velkommen 🙂

Om WordPress Viborg
WordPress Viborg er et non-profit netværk for alle, der har interesse i at lære (mere) om WordPress uanset niveau. Jeg stiftede netværket i maj 2016 efter at have været på WordCamp Denmark på Dokk1 i Aarhus.
Her blev jeg så inspireret af alle de passionerede WordPress-nørder – og ja nørder! For det er, hvad vi er. Omkring 100 WordPress-folk samlet på ét sted en hel weekend for at videndele, sparre og netværke.

Da jeg tog derfra søndag eftermiddag, var jeg så høj på motivation for at starte et sådan netværk i Viborg, at det faktisk kun kunne gå for langsomt.
Derfor besluttede jeg mig for at oprette en gruppe på Meetup.com, og i juni fik jeg stablet det først WordPress Meetup på benene i Viborg med 11 entusiastiske deltagere.

Siden da er vi blevet over 40 medlemmer af gruppen, vi har vores egen hjemmeside, og lige om lidt, så har vi også vores egne podcasts og kursusforløb.

Hvor finder du os?
En gang om måneden afholder vi fysiske meetups, hvor vi drøfter vores daglige udfordringer, oplevelser osv. om WordPress. Vi har alt fra oplægsholdere til spørgsmål i plenum, hvor alle kan byde ind med løsningsforslag.

Da vi er et non-profit netværk, bestræber vi os på at holde deltagerprisen så lav som muligt. Dog skal vi betale for leje af lokale de fleste steder, hvorfor prisen pr. gang kan svinge mellem 15-50 kr./person pr. gang.

Møderne afholdes i Viborg, men location afhænger antal tilmeldte. Indtil videre har vi bl.a. være  på Handelsskolen Viborg, Toldboden og Borgerhuset Stationen. Har du andre forslag til locations, hører jeg gerne fra dig 🙂